Profilbildet til jan50Profilbildet til Oslo27Profilbildet til halloisProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til synnyProfilbildet til LadyStarProfilbildet til RogermadsProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ballderProfilbildet til MaykieProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til BullseyeProfilbildet til englevinger
Profilbildet til maritaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til DrulProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Ronn

kastrd

@knutarne
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje