Profilbildet til tinaProfilbildet til RuienProfilbildet til par_30Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til vårkåtProfilbildet til ballderProfilbildet til Androx0Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til søker sexProfilbildet til BiparProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til EscobarProfilbildet til L_KProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til BullseyeProfilbildet til parsøkersex
Profilbildet til ArousalProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til jens41Profilbildet til SupermannProfilbildet til naitsProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til NyssaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til agderProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til oslokosProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Mr.Bombastic

kastrd

@knutarne
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 3 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje