Profilbildet til lauraloveProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Kas=)Profilbildet til JM28Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til knny88Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til lekenergodProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til burndocProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til jente2011Profilbildet til jeanettekProfilbildet til LeneaProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Marius
Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til TabbeProfilbildet til bwillyProfilbildet til @nn@Profilbildet til Lica89Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til MolliProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til lauraloveProfilbildet til AfroManProfilbildet til Goodgirl-GoneBAD

kastrd

@knutarne
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

kastrd

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Swinging

Fritekst

Mann fra Trondheim i sin beste alder, impulsiv og leken. Søker spenning.
Chat
Nettsex
Samtale
Diskusjon
Webcam
Mulig treff

både par og jenter
skype tronder_mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje