Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til toro60Profilbildet til BotanicalProfilbildet til NallexyProfilbildet til brollProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til zailoProfilbildet til L_KProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til virtuveProfilbildet til NylongummiProfilbildet til SarlimeProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til nada000
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til SarlimeProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Man30303Profilbildet til Skeva91Profilbildet til ExosProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til bait69Profilbildet til 2KosProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Crazy92Profilbildet til vekten75

knutbrg

@knutbrg
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt knutbrg:Disse profilene har knutbrg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje