Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til RixnProfilbildet til Kate WProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ElinesProfilbildet til bby123Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til godsg1Profilbildet til bamsefarProfilbildet til oslobiffen
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til shaftyProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til naitsProfilbildet til miss76Profilbildet til HommeProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KennethR88Profilbildet til jenandProfilbildet til ExosProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Donatello21Profilbildet til testomanProfilbildet til LookmeProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til julie

knutbrg

@knutbrg
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt knutbrg:Disse profilene har knutbrg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje