Profilbildet til sluggernProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til guttenProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til SussProfilbildet til Sublime81Profilbildet til vickycdProfilbildet til harepusenProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Mr.Bombastic
Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Hilde79Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til CharlesProfilbildet til badboy1986Profilbildet til windel999Profilbildet til TengilProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MissProfilbildet til Handyman40Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MortenB
  • 4 år, 5 måneder siden

    knutbrg

    knutbrg ble et registrert medlem 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje