Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til ToyenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til KjellarProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til nina1992Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til BiparProfilbildet til PSYllonProfilbildet til ballderProfilbildet til toro60Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til freezinProfilbildet til NataProfilbildet til HerskerVestfold74®
Profilbildet til Per SProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Siba44Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Tara84Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til trannyboyProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Trappani89Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til poopITboyProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til GoldenProfilbildet til testoman
  • 3 år, 2 måneder siden

    knutbrg

    knutbrg endret profilbildet sitt 3 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje