Profilbildet til Thea92Profilbildet til BrumProfilbildet til kajabiProfilbildet til SamehadaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til windel999Profilbildet til Crazy92Profilbildet til BotanicalProfilbildet til AndyrjProfilbildet til cat68Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til fadedProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til northkickProfilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til YouwishProfilbildet til SpindelProfilbildet til RuienProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til JontassProfilbildet til NjordProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ElviraProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Zax

knutbrg

@knutbrg
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt knutbrg:Disse profilene har knutbrg besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje