Profilbildet til Tine cdProfilbildet til FinelineProfilbildet til Flekka18Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til nord88Profilbildet til JosepProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til AsveigProfilbildet til Hemne72Profilbildet til knutbrgProfilbildet til freaky2Profilbildet til MannValdresProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til latex66
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til KjellarProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til hawe35Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MizzyProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til LeneaProfilbildet til Angrybean

knutbrg

@knutbrg
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt knutbrg:Disse profilene har knutbrg besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 5 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 5 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 6 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje