Profilbildet til PlatinumProfilbildet til BillProfilbildet til BecksProfilbildet til snirlenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til ElyProfilbildet til maler.nProfilbildet til apeeassProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til geddimannProfilbildet til just myselfProfilbildet til RememBr83Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til stianogvicky
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ZaxProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til NordJente90Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til JustinProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til HardRockProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Joey77Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Flekka18

knutbrg

@knutbrg
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt knutbrg:Disse profilene har knutbrg besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

knutbrg

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje