Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til JosepProfilbildet til Mr.XProfilbildet til IngunnProfilbildet til carmellaProfilbildet til Man30303Profilbildet til ShjalomProfilbildet til troendern93Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til uzi69Profilbildet til bait69Profilbildet til LizzyProfilbildet til -MissV-Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Klar 79
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til andy1988Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til poopITboyProfilbildet til No StringsProfilbildet til temptationProfilbildet til Slappen72Profilbildet til spruksProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til sportfuckProfilbildet til KvastenProfilbildet til Robert Love

Olagutten

@knutolaolsen
aktiv 2 år siden
Er det noen rundt Egersund her Vis
Disse profilene har besøkt Olagutten:Disse profilene har Olagutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje