Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til jan50Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til qwerty19Profilbildet til OralProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Mr.XProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til bait69
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Grom87Profilbildet til InsomniaProfilbildet til KimmernProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til burndocProfilbildet til kaiasoProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til SiljeProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til OsloG21Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til MeeowProfilbildet til Exodia

Olagutten

@knutolaolsen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Er det noen rundt Egersund her Vis
Disse profilene har besøkt Olagutten:Disse profilene har Olagutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje