Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til MaykieProfilbildet til monique tvProfilbildet til stian93Profilbildet til BjoernProfilbildet til pierceddickProfilbildet til nord88Profilbildet til Crazy92Profilbildet til ElleseusProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til DavinciProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til SjtProfilbildet til mann31vesterålen
Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MariusProfilbildet til kennethProfilbildet til jente2011Profilbildet til skurk3Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til EvensProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til StianProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Dotto81Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ingoladProfilbildet til Umbrella

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje