Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til uzi69Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ballderProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til trond`enProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til fadedProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til nattroseProfilbildet til lekenergodProfilbildet til FinelineProfilbildet til hotnoProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til forester
Profilbildet til line tvProfilbildet til MolliProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ElviraProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til latino123Profilbildet til Roger84Profilbildet til Fin g30Profilbildet til JustinProfilbildet til tinaProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til AlekProfilbildet til harepusenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Ronn

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje