Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til naitsProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MandrakeProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til GiggSProfilbildet til chipProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til BrumProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til pvcloveProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til smoker;)Profilbildet til stian93Profilbildet til @nn@Profilbildet til buskerudProfilbildet til KennethR88Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til halloisProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til par3427Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til BDSM-Vesterålen

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje