Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til LokerProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til MoaProfilbildet til På_søkProfilbildet til BillProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til shivaProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Latex44Profilbildet til angelica96Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til bunny
Profilbildet til johnrunProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til KimmernProfilbildet til AskimMannProfilbildet til MannValdresProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Andersen89Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Torill1979Profilbildet til HelgelandsGubbe

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje