Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ElviraProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ingoladProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til trond`enProfilbildet til AngelManProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til cat68Profilbildet til sola50Profilbildet til NightdiverProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til WhiteTiger
Profilbildet til TuttaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til bunnyProfilbildet til Cd28Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til trannyboyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til moss73Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til maritaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til naitsProfilbildet til swedmanProfilbildet til KnutValentine

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje