Profilbildet til vårkåtProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til godheksaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til LilliMyProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til PussiProfilbildet til ElyProfilbildet til NylongummiProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TigerProfilbildet til TingTongProfilbildet til Insomnia
Profilbildet til Lica89Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til two-playfulProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Bimann43Profilbildet til freezinProfilbildet til orro75Profilbildet til IronheartProfilbildet til bby123Profilbildet til sluggernProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til OralProfilbildet til KosMusProfilbildet til CrossOda

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje