Profilbildet til NåProfilbildet til stian93Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Roger84Profilbildet til kennedy85Profilbildet til 33Profilbildet til ZizouProfilbildet til AlesioProfilbildet til hgsd1Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KennethR88Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Telemann88Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til kmfantProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til NeonProfilbildet til milana36Profilbildet til HazeProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til IngunnProfilbildet til *Punky*Profilbildet til LærerenProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Alexander44

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje