Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til poopITboyProfilbildet til NåProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ReidarProfilbildet til AjscreamProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til blaithinProfilbildet til halloisProfilbildet til RantazticProfilbildet til Cd28Profilbildet til LåtteProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til kjelli77Profilbildet til JimBodenProfilbildet til .tvlise
Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til latex66Profilbildet til TearyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Nic94Profilbildet til JupiterProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til MikeProfilbildet til bby123Profilbildet til TorolavProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LærerenProfilbildet til Victor

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje