Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til toro60Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til IngunnProfilbildet til RogermadsProfilbildet til swedmanProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Par på camProfilbildet til xdresserProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til talkman
Profilbildet til komigje69Profilbildet til MaykieProfilbildet til mizzyProfilbildet til Tobben28Profilbildet til pvcloveProfilbildet til KaisaProfilbildet til Par på camProfilbildet til SvetikProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BjornchProfilbildet til TuttaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til monique tvProfilbildet til elghodeProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til åsne/ikke PM takk/

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje