Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til KaisaProfilbildet til plusSProfilbildet til mizzyProfilbildet til Matiine123Profilbildet til ZeroProfilbildet til ScorpionProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Stine1986Profilbildet til binittedal31Profilbildet til @nn@Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til carogirlProfilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til AjscreamProfilbildet til snirlenProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til KimmernProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ole322Profilbildet til JaNuSProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til knutbrgProfilbildet til CdrypaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Osl38Profilbildet til ConvertibleCandy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje