Profilbildet til ElleseusProfilbildet til SarlimeProfilbildet til mrtoreProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Osl38Profilbildet til LadysmanProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til dp72Profilbildet til freezinProfilbildet til VictorProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til coolchic101Profilbildet til TranseMann30
Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til yanaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til bamsefarProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til temptationProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til RubberkingProfilbildet til KimmernProfilbildet til bergen89Profilbildet til beitoProfilbildet til xtrProfilbildet til Niko9Profilbildet til MarwinProfilbildet til JustinProfilbildet til iNøff_said

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje