Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til uzi69Profilbildet til LokerProfilbildet til ExodiaProfilbildet til sisunorProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Angel84Profilbildet til KjellarProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Osl38Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til BjornchProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Dodraugen
Profilbildet til KWGProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NjordProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TordenspydProfilbildet til SvetikProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Flekka18Profilbildet til BjornchProfilbildet til MrVoldProfilbildet til snirlen

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje