Profilbildet til Roger84Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til freaky2Profilbildet til NordlandProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til AsveigProfilbildet til LatexleahProfilbildet til LeneaProfilbildet til MoaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Crazy92Profilbildet til solaProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Mass Sage
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til orro75Profilbildet til hank95Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til davidandreProfilbildet til BergenoProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Natasha93Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til MarwinProfilbildet til fridafridaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Kjekken88

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje