Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Lill17Profilbildet til Andersen89Profilbildet til LissaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til BottomProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TengilProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til runAProfilbildet til GiggSProfilbildet til apeeassProfilbildet til .tvliseProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til jannis25
Profilbildet til carogirlProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ElyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til ZeroProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til BluwProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Bergeno

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje