Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ValeriaProfilbildet til kennedy85Profilbildet til sola50Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Kate WProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til TearyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til FinelineProfilbildet til Torill1979Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til dia***
Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Per SProfilbildet til Osl38Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til dia***Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Trh1980Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BittenProfilbildet til TearyProfilbildet til BBW28

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje