Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til xtrProfilbildet til TheReaderProfilbildet til JimBodenProfilbildet til kennethProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Klar 79Profilbildet til HardRockProfilbildet til KWGProfilbildet til jan50Profilbildet til RubberkingProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Tony21
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ChrisCProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til SjtProfilbildet til ZaxProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til kajabiProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til m52aProfilbildet til SportoguyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til KennethR88Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til trannyboyProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Lise Lotte CD

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje