Profilbildet til Hemne72Profilbildet til YouwishProfilbildet til sanjaProfilbildet til ballderProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til BiTrineProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til SakoProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til IntrMannProfilbildet til sportfuckProfilbildet til ElyProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SalsaDanser`n
Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til jan50Profilbildet til jarlemannProfilbildet til i love boysProfilbildet til SussProfilbildet til RixnProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Merethe21Profilbildet til maler.nProfilbildet til KiwienProfilbildet til StrazoProfilbildet til nattroseProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ParKos2239

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje