Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til toro60Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til parivestProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til superteddProfilbildet til BiTrineProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til iNøff_said
Profilbildet til lovebbwProfilbildet til pia1975Profilbildet til Anne72Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til julieProfilbildet til NjordProfilbildet til Plu2Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Latexleah

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje