Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til BillProfilbildet til LatexfunProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til jarlemannProfilbildet til jonas93Profilbildet til coolchic101Profilbildet til LatexmannProfilbildet til two-playfulProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til vekten75Profilbildet til vickycdProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til j18elverum
Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til LatexfunProfilbildet til AlekProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ExosProfilbildet til VictorProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til xantippeProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til two-playfulProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til VildeeeProfilbildet til englevingerProfilbildet til mannstavanger

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje