Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til SvantepriProfilbildet til dp72Profilbildet til colargolProfilbildet til RuienProfilbildet til veilchenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TingTongProfilbildet til Telemann88Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til LangbeinProfilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til guttenProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til KennethR88Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til elghodeProfilbildet til gameroslProfilbildet til ElyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til 2KosProfilbildet til miss76Profilbildet til BecksProfilbildet til JM28

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje