Profilbildet til lovebbwProfilbildet til joniProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til orro75Profilbildet til Reina21Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til LatexfunProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Androx0Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ToremannProfilbildet til oslokos
Profilbildet til NordJente90Profilbildet til bbck osloProfilbildet til NightdiverProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til BabyWProfilbildet til ak00nProfilbildet til LizzyProfilbildet til Merethe21Profilbildet til InnlandetProfilbildet til BotanicalProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til testomanProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til kaiasoProfilbildet til jarlemann

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 7 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 16 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje