Profilbildet til Passivg19Profilbildet til DrulProfilbildet til KarinagayProfilbildet til BergenoProfilbildet til RogermadsProfilbildet til j18elverumProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til MM77Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til gameroslProfilbildet til JupiterProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til jente2011
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til KimmernProfilbildet til carogirlProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til MM77Profilbildet til Grom87Profilbildet til xdresserProfilbildet til buskerudProfilbildet til snirlenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til SarlimeProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Klara31Profilbildet til JontassProfilbildet til shinY_

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje