Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til ToremannProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til sjømannProfilbildet til zailoProfilbildet til KennethR88Profilbildet til RubberkingProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til eddi1000Profilbildet til runAProfilbildet til akane21Profilbildet til AlexanderProfilbildet til BjoernProfilbildet til CrossOda
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BottomProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til KjellarProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til bunnyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til NjordProfilbildet til JupiterProfilbildet til trisvikProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til MatteStProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til alexogsara

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 timer, 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje