Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Difference___Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til L_KProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til LululuuProfilbildet til RAPID4Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Joey77Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til SportoguyProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Osl38Profilbildet til MeeowProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ZaxProfilbildet til LokerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til shado33Profilbildet til AndroidProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Per SProfilbildet til JimBoden

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

KnutValentine

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Hardt/Røft

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje