Profilbildet til ArielProfilbildet til Solros72Profilbildet til BluwProfilbildet til BecksProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til NordlandProfilbildet til foresterProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til jenandProfilbildet til johnrunProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BrumProfilbildet til søtgutt36oslo
Profilbildet til SamehadaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til xdresserProfilbildet til CulprateProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til CindyCDProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til XenaProfilbildet til zethProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til vekten75Profilbildet til Kiwien

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

KnutValentine

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Hardt/Røft

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje