Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til BiTrineProfilbildet til LenemorProfilbildet til FinelineProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til engenanjaProfilbildet til JosepProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Lill17Profilbildet til solaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til godsg1Profilbildet til TommybProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Kvinnen
Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Tony21Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ShineProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til NjordProfilbildet til claire

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Hardt/Røft

Obligatoriske opplysninger

Alias

KnutValentine

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje