Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til hank95Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til ShineProfilbildet til BiTrineProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til freezinProfilbildet til PussiProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til LamatryneProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til maler.nProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til .Lisetv
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Reina21Profilbildet til Trh1980Profilbildet til SoffiProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til pitt76Profilbildet til uzi69Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til RememBr83Profilbildet til JærguttenProfilbildet til BadBoyDyson

KogK

@kogk
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt KogK:Disse profilene har KogK besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje