Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Tobben28Profilbildet til ManimalProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til *Punky*Profilbildet til mizzyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til silverProfilbildet til Reina21Profilbildet til jarlemannProfilbildet til EvensProfilbildet til slavi
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til swedmanProfilbildet til Angel4uProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til SnæxProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ChivasProfilbildet til SakoProfilbildet til virtuveProfilbildet til Reisende40Profilbildet til HardRockProfilbildet til Bill

KogK

@kogk
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt KogK:Disse profilene har KogK besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje