Profilbildet til søker sexProfilbildet til Osl38Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til ElyProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til FinelineProfilbildet til RockDudeProfilbildet til VictorProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til apeeassProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til SjtProfilbildet til geddimannProfilbildet til Telemann88
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til KospieProfilbildet til freaky2Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til AndyrjProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til RememBr83Profilbildet til sverre89Profilbildet til TheMissProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til NyssaProfilbildet til Javhax

komigje69

@komigjen
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt komigje69:Disse profilene har komigje69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje