Profilbildet til Flekka18Profilbildet til NyssaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til KvastenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til bamsefarProfilbildet til m52aProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til NylongummiProfilbildet til InsomniaProfilbildet til charlotee23Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Angel84Profilbildet til Sim
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til førdeparetProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til CharlesProfilbildet til TheMissProfilbildet til Helene89Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AndyrjProfilbildet til VildeeeProfilbildet til slavi

komigje69

@komigjen
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt komigje69:Disse profilene har komigje69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje