Profilbildet til harepusenProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SKubrickProfilbildet til kmfantProfilbildet til staalmannenProfilbildet til LenemorProfilbildet til MidasProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til ArielProfilbildet til shaftyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til golfbear
Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Donatello21Profilbildet til JM28Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til lekenergodProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til mizzyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til NjordProfilbildet til spruks

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje