Profilbildet til BotanicalProfilbildet til ManimalProfilbildet til MelekProfilbildet til NeonProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Helene89Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Kate WProfilbildet til synnyProfilbildet til AmpriProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til KvinnenProfilbildet til BistvgProfilbildet til BIJ26M32
Profilbildet til FinelineProfilbildet til maritaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til TengilProfilbildet til CindyCDProfilbildet til LathamsProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til XL KukkProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til henrkjarProfilbildet til joniProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til niceboy1986

Kongen

@kongen
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kongen:Disse profilene har Kongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje