Profilbildet til KatherineProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til RJProfilbildet til buskerudProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til InsomniaProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til AyakachanProfilbildet til poffenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MissyMooProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til MM77Profilbildet til slaviProfilbildet til Løvejenta
Profilbildet til RixnProfilbildet til Andersen89Profilbildet til LenemorProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til elghodeProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ZeroProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ninatvProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til OdinProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Søkerdominantkvinne

Kongen

@kongen
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Kongen:Disse profilene har Kongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje