Profilbildet til Passivg19Profilbildet til vickycdProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Tony21Profilbildet til MedusaProfilbildet til trisvikProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til MortenBProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Lica89Profilbildet til eddi1000Profilbildet til kajabiProfilbildet til SKubrickProfilbildet til bbck oslo
Profilbildet til komigje69Profilbildet til orphansProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til JupiterProfilbildet til FinelineProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til bad666boyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til halloisProfilbildet til JiJiProfilbildet til CalaDor

Kongen

@kongen
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kongen:Disse profilene har Kongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje