Profilbildet til BjornchProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til petzlProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til faithProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Slave g23Profilbildet til losamantesProfilbildet til Shine
Profilbildet til DorcasProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til MM77Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til LookmeProfilbildet til Erik1337Profilbildet til SiljeProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til JavhaxProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Angel4uProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til hotfish

Kongen

@kongen
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kongen:Disse profilene har Kongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje