Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til someboyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til LeticiaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til sola50Profilbildet til nada000Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Just4youProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til pompelProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Davinci
Profilbildet til engenanjaProfilbildet til colargolProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til StavangerProfilbildet til Linda_25Profilbildet til MikeProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til HexaProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til poffenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til StianProfilbildet til Aman4U2

Kongen

@kongen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kongen:Disse profilene har Kongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje