Profilbildet til 59modellProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til RantazticProfilbildet til NettstedetProfilbildet til yanaProfilbildet til NyssaProfilbildet til BistvgProfilbildet til MikeProfilbildet til nada000Profilbildet til pia1975Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Matiine123Profilbildet til westpar76Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ArielProfilbildet til Goldfingermann1
Profilbildet til kaiasoProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MelekProfilbildet til babybooProfilbildet til MariusProfilbildet til jonas93Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til chipProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til sanjaProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til naitsProfilbildet til eddi1000

Kongen

@kongen
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kongen:Disse profilene har Kongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje