Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til nord88Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Fresia4Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til søker sexProfilbildet til ArielProfilbildet til MolliProfilbildet til IronheartProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Tengil
Profilbildet til sportfuckProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til IngunnProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til NjordProfilbildet til Thea92Profilbildet til NinnaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ErogenProfilbildet til KimmernProfilbildet til Donatello21Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til just myself

Kongen

@kongen
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kongen:Disse profilene har Kongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje