Profilbildet til plusSProfilbildet til BrumProfilbildet til spruksProfilbildet til sluggernProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SwededarterProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Hemne72Profilbildet til shado33Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til orro75Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til EscobarProfilbildet til Tony21Profilbildet til MedPåAlt
Profilbildet til ak00nProfilbildet til SakoProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til par3427Profilbildet til zailoProfilbildet til babybooProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til bergen89Profilbildet til sanjaProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til sweden boyProfilbildet til windel999Profilbildet til petrus1956

Kongen

@kongen
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kongen:Disse profilene har Kongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje