Profilbildet til Isabella10Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Fin g30Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til CleoProfilbildet til ZaxProfilbildet til Handyman40Profilbildet til pompelProfilbildet til TheRose49Profilbildet til runAProfilbildet til KaisaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til windel999Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til IngegardProfilbildet til søker sexProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til AndyrjProfilbildet til hotfishProfilbildet til Latex44Profilbildet til CarrieProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til VictorProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Mimmi51

Kongen

@kongen
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kongen:Disse profilene har Kongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje