Profilbildet til jens41Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til DrYvilProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Erik1337Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til freaky2Profilbildet til L_KProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MedusaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til runAProfilbildet til Isabella10Profilbildet til HebroProfilbildet til gebbensladd
Profilbildet til BjoernProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til jeanettekProfilbildet til andy1988Profilbildet til synnyProfilbildet til kmfantProfilbildet til virtuveProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til henrkjarProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til harepusenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til AlesioProfilbildet til SkittenOslojente

KoseGutt89

@kosegutt89
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt KoseGutt89:Disse profilene har KoseGutt89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje