Profilbildet til BiTrineProfilbildet til TommybProfilbildet til SammiProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Just4youProfilbildet til BergenoProfilbildet til SpindelProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til m52aProfilbildet til På_søkProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LeneaProfilbildet til trond`enProfilbildet til fadedProfilbildet til RJProfilbildet til KnutValentine
Profilbildet til KalleNavnProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til dogbayProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til ZizouProfilbildet til trond`enProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til AngelManProfilbildet til testomanProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til NylongummiProfilbildet til babyblueeyes

KosMus

@kosmus
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt KosMus:Disse profilene har KosMus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje