Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til TorolavProfilbildet til Lica89Profilbildet til MariusProfilbildet til MelekProfilbildet til ScorpionProfilbildet til CdrypaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til TingTongProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til latino123Profilbildet til gummihelge
Profilbildet til GeiriProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til vårkåtProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til MiaBProfilbildet til xtrProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til BiparProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Stine1986Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til moss73Profilbildet til Cpt.NeMo

KosMus

@kosmus
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt KosMus:Disse profilene har KosMus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje