Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Oslo27Profilbildet til RixnProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MolliProfilbildet til nattroseProfilbildet til sweden boyProfilbildet til kennethProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til BillProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til AndyrjProfilbildet til SnæxProfilbildet til NyssaProfilbildet til johnrunProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til j18elverumProfilbildet til EvensProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til LululuuProfilbildet til bwillyProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til lunatrabem

KosMus

@kosmus
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt KosMus:Disse profilene har KosMus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje