Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til førdeparetProfilbildet til KennethR88Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til SoffiProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til No StringsProfilbildet til pierceddickProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til slaviProfilbildet til Satzumi213
Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til binittedal31Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Kate WProfilbildet til Geirern92Profilbildet til freezinProfilbildet til KvastenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Mossing34Profilbildet til par_30Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MM77Profilbildet til kmfant

Kospie

@kospie
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kospie:Disse profilene har Kospie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje