Profilbildet til trond`enProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til TorolavProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til SKubrickProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til LululuuProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ingoladProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Silje
Profilbildet til just myselfProfilbildet til karlaaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Roger84Profilbildet til BadboyProfilbildet til kajabiProfilbildet til westpar76Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til bergen89Profilbildet til BiTrineProfilbildet til ScorpionProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til AlesioProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}

Kospie

@kospie
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kospie:Disse profilene har Kospie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje