Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ani5Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til SamehadaProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til trond`enProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til BillProfilbildet til ManimalProfilbildet til Handyman31Profilbildet til InsomniaProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Klar 79Profilbildet til veilchenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til DragongirlProfilbildet til temptationProfilbildet til BotanicalProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til gamerosl

Kospie

@kospie
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kospie:Disse profilene har Kospie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje