Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Fin g30Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til leandroProfilbildet til trisvikProfilbildet til På_søkProfilbildet til Slave g23Profilbildet til LadysmanProfilbildet til xantippeProfilbildet til TigerProfilbildet til **WanjaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ballderProfilbildet til westpar76Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Flekka18
Profilbildet til TheMissProfilbildet til ZaxProfilbildet til agderProfilbildet til El DiabloProfilbildet til HexaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Reina21Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Joachim*Profilbildet til bait69Profilbildet til synnyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til BadboyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Sjt

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje