Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til DorransProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til lauraloveProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til PSYllonProfilbildet til MissyMooProfilbildet til StianProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Soffi
Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til JontassProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Handyman31Profilbildet til gameroslProfilbildet til Bimann43Profilbildet til HardRockProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til jan50Profilbildet til BiparProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Mikkel82

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje