Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til SvetikProfilbildet til knutbrgProfilbildet til TommybProfilbildet til 59modellProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til dia***Profilbildet til XjanneProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til AsveigProfilbildet til Stine1986Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til bwillyProfilbildet til Mr.Alphaguy
Profilbildet til Flekka18Profilbildet til TingTongProfilbildet til MedusaProfilbildet til El DiabloProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MariusProfilbildet til PSYllonProfilbildet til KvastenProfilbildet til KjellarProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til bait69Profilbildet til MiaBella

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje