Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til NannaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Crazy92Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Fin g30Profilbildet til HebroProfilbildet til SadominatorProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til AnMy99Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til shiva
Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til 2KosProfilbildet til JavhaxProfilbildet til RogermadsProfilbildet til kinky667Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Hemne72Profilbildet til ElyProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Mandal37Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til MeeowProfilbildet til CharlesProfilbildet til mann osl

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje