Profilbildet til moss73Profilbildet til dp72Profilbildet til AlexanderProfilbildet til NeonProfilbildet til LeticiaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til just myselfProfilbildet til xdresserProfilbildet til LokerProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til HardRockProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til DavinciProfilbildet til JupiterProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Romeo
Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SigvegalProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til knny88Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til dp72Profilbildet til KjellarProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til BotanicalProfilbildet til shado33Profilbildet til dia***Profilbildet til JiJiProfilbildet til Jone30_svg

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje