Profilbildet til staalmannenProfilbildet til snirlenProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Sublime81Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Sir John
Profilbildet til trond`enProfilbildet til CalaDorProfilbildet til IntrMannProfilbildet til beitoProfilbildet til Tara84Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til søker sexProfilbildet til swedmanProfilbildet til BiparProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til andy1988Profilbildet til AzathothProfilbildet til GoldenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til StrazoProfilbildet til vårkåt

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje