Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til SylvesterProfilbildet til stian93Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til petzlProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til NåProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Reisende40Profilbildet til fadedProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Erik1337
Profilbildet til Helene89Profilbildet til LatexleahProfilbildet til RixnProfilbildet til ExodiaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til HexaProfilbildet til blaithinProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Medusa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje