Profilbildet til moss73Profilbildet til BjornchProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til RantazticProfilbildet til DonGrisProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til komigje69Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til 25slank0sl0
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til babybooProfilbildet til kennethProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til knny88Profilbildet til j18elverumProfilbildet til AlesioProfilbildet til uzi69Profilbildet til freaky2

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje