Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Crazy92Profilbildet til norseman9Profilbildet til nord88Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til krsflortProfilbildet til RixnProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til vårkåtProfilbildet til hawe35Profilbildet til ArconadaProfilbildet til MariusProfilbildet til orro75Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til yanaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Swededarter

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje