Profilbildet til KogKProfilbildet til Kate WProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til AfroManProfilbildet til XjanneProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Mass SageProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til TearyProfilbildet til bunnyProfilbildet til SuzProfilbildet til GogT1971Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til kinky667Profilbildet til Klara31Profilbildet til Nettstedet
Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til CharlesProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Siba44Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til LangbeinProfilbildet til jente2011Profilbildet til RosjerProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Andersen89Profilbildet til LåtteProfilbildet til FreshnessProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til maritaProfilbildet til Klar 79

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje