Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til sexworker202Profilbildet til nattroseProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til BBW28Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til SamehadaProfilbildet til joniProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til SupermannProfilbildet til miss76Profilbildet til ArconadaProfilbildet til lunatrabem
Profilbildet til HazeProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til LilliMyProfilbildet til NightdiverProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til slaviProfilbildet til XL KukkProfilbildet til lekenergodProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Mindy000Profilbildet til DodraugenProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til urokraake

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje