Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til BotanicalProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til MehtevasProfilbildet til beitoProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til MissyMooProfilbildet til TommybProfilbildet til ExosProfilbildet til komigje69Profilbildet til XL KukkProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Solros72Profilbildet til OppeiNord
Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til knutbrgProfilbildet til @nn@Profilbildet til karolinmartin1Profilbildet til MissProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til KogKProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til jan50Profilbildet til NallexyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til mann oslProfilbildet til freaky2Profilbildet til Jontass

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje