Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Sublime81Profilbildet til LathamsProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til YouwishProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til sisunorProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til yanaProfilbildet til SimProfilbildet til IntrMannProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til StianProfilbildet til JustinProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til mrroyalProfilbildet til På_søkProfilbildet til westpar76Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til buskerudProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til El DiabloProfilbildet til naitsProfilbildet til TommybProfilbildet til CindyCD

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje