Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Solros72Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Crazy92Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til shinY_Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Cd28Profilbildet til Natasha93
Profilbildet til AndroidProfilbildet til Osl38Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til sverre89Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Linda_25Profilbildet til TordenspydProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til troendern93Profilbildet til KvinnenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til monique tvProfilbildet til spruks

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje