Profilbildet til mark04Profilbildet til BrumProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Matiine123Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til charlotee23Profilbildet til shinY_Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MM77Profilbildet til shado33Profilbildet til BittenProfilbildet til elghode
Profilbildet til Tyber30Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til elghodeProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til LathamsProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Cd28Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Neon

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje