Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Siba44Profilbildet til coolchic101Profilbildet til johnrunProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til DonGrisProfilbildet til SnæxProfilbildet til TheReaderProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til KarinagayProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til MortenB
Profilbildet til AyakachanProfilbildet til orphansProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til JiJiProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til RonnProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Tony21Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Tommyb

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje