Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til dp72Profilbildet til MeeowProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Anne72Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til RonnProfilbildet til stian93Profilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til superteddProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SoffiProfilbildet til 59modellProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til JustinProfilbildet til foresterProfilbildet til kaiasoProfilbildet til LatexleahProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Mandal37Profilbildet til Neon

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje