Profilbildet til kennethProfilbildet til monique tvProfilbildet til DrulProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til 33Profilbildet til eddi1000Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til TengilProfilbildet til XenaProfilbildet til Reina21Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til JoeyKrsand
Profilbildet til just myselfProfilbildet til BluwProfilbildet til Kate WProfilbildet til beitoProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Angel4uProfilbildet til carogirlProfilbildet til pitt76Profilbildet til freezinProfilbildet til Nic94Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til JontassProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til petzl

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje