Profilbildet til pierceddickProfilbildet til SvetikProfilbildet til Erik1337Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til dogbayProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Man30303Profilbildet til Fin g30Profilbildet til EscobarProfilbildet til Flekka18Profilbildet til BergenoProfilbildet til puppemarianne
Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til dogbayProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til BrumProfilbildet til someboyProfilbildet til LatexmannProfilbildet til AfroManProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til *Punky*Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til binittedal31Profilbildet til sjømannProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Solros72

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje