Profilbildet til BjornchProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til BluwProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til KennethR88Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til bunnyProfilbildet til Ely
Profilbildet til MizzyProfilbildet til VictorProfilbildet til Leto78Profilbildet til JavhaxProfilbildet til SakoProfilbildet til Per SProfilbildet til babybooProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til SigvegalProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Andersen89Profilbildet til wille455Profilbildet til vickycdProfilbildet til MsSeductive6818

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje