Profilbildet til SiljeProfilbildet til dp72Profilbildet til silverProfilbildet til nada000Profilbildet til Singel49Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til mindwtoProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til carogirlProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Angel4uProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Bitten
Profilbildet til Ready4funProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til jente2011Profilbildet til dogbayProfilbildet til Reisende40Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til mann oslProfilbildet til AzathothProfilbildet til KjellarProfilbildet til SylvesterProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til LilleKee

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 28 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 28 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje