Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til KogKProfilbildet til mrroyalProfilbildet til RonnProfilbildet til Tobben28Profilbildet til yanaProfilbildet til xtrProfilbildet til JiJiProfilbildet til just myselfProfilbildet til babybooProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til KingRabbit
Profilbildet til Passivg19Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til DavinciProfilbildet til joniProfilbildet til Sonny55Profilbildet til westpar76Profilbildet til Dotto81Profilbildet til agderProfilbildet til KogKProfilbildet til Man30303Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BluwProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til StrazoProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje