Profilbildet til bergenm30Profilbildet til afrikarProfilbildet til KosMusProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til SiljeProfilbildet til Matiine123Profilbildet til FinelineProfilbildet til OralProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til xantippeProfilbildet til CulprateProfilbildet til AjscreamProfilbildet til RJProfilbildet til Ganjalf21
Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Plu2Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Leto78Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til JM28Profilbildet til mann oslProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til TommybProfilbildet til hank95Profilbildet til CrossOda

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kristian96

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje