Profilbildet til Lill17Profilbildet til gameroslProfilbildet til RuienProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til latino123Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til RosjerProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til kinky667Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til MM77
Profilbildet til LatexmannProfilbildet til StaaleProfilbildet til NylongummiProfilbildet til bamsefarProfilbildet til JontassProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til fadedProfilbildet til silverProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Bimann43Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til troendern93Profilbildet til SwededarterProfilbildet til MortenB

Kristian96

@kristian1996
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kristian96:Disse profilene har Kristian96 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kristian96

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje