Profilbildet til wille455Profilbildet til JM28Profilbildet til RixnProfilbildet til mann oslProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til AndiiProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Thea92Profilbildet til eddi1000Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Siba44Profilbildet til MM77Profilbildet til TigerProfilbildet til godheksaProfilbildet til agderProfilbildet til WhiteTiger
Profilbildet til moss73Profilbildet til AskimMannProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Lill17Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til VigdisProfilbildet til SnæxProfilbildet til fadedProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til par3427Profilbildet til Reina21Profilbildet til StianProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til YongProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til sabriina

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje