Profilbildet til NjordProfilbildet til AskimMannProfilbildet til uzi69Profilbildet til pierceddickProfilbildet til blaithinProfilbildet til Man30303Profilbildet til j18elverumProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til MariusProfilbildet til pytagorasProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til nattroseProfilbildet til HardRockProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til martin,østfold
Profilbildet til ErogenProfilbildet til spruksProfilbildet til nada000Profilbildet til JosepProfilbildet til latino123Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MelekProfilbildet til OdinProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til L_KProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til nattroseProfilbildet til pia1975Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til carogirl

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje