Profilbildet til Jan46Profilbildet til claireProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til just myselfProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Reisende40Profilbildet til MartinosloProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Ramp78Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til MaykieProfilbildet til Molli
Profilbildet til ZaxProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til mrtoreProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til KaisaProfilbildet til RantazticProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til NordlandProfilbildet til AlexanderProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Transe_for_hersker

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje