Profilbildet til runAProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til SamehadaProfilbildet til MortenBProfilbildet til ScorpionProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til sølProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til brollProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til xtr
Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til XL KukkProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til MrVoldProfilbildet til ShineProfilbildet til Natasha93Profilbildet til agderProfilbildet til ballderProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til HardRockProfilbildet til JimBodenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til krsflortProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Andii

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje