Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til henrkjarProfilbildet til ChrisCProfilbildet til DorransProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Crazy92Profilbildet til ExosProfilbildet til JM28Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Masterbodø
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til pompelProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til latexthingProfilbildet til beitoProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til mindwtoProfilbildet til qwerty19Profilbildet til lalaparProfilbildet til AlekProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Latexfun

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje