Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Crazy92Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til GhroltProfilbildet til Sublime81Profilbildet til FinelineProfilbildet til akane21Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til leandroProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til DionysusProfilbildet til talkmanProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Stavanger
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til SnæxProfilbildet til SoffiProfilbildet til ArousalProfilbildet til Crazy92Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til line tvProfilbildet til BjornchProfilbildet til virtuveProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til harepusenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Lez 40

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje