Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Tony21Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til bunnyProfilbildet til ToyenProfilbildet til maler.nProfilbildet til trannyboyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Lica89Profilbildet til silverProfilbildet til zailo
Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til latex66Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til AlexanderProfilbildet til KWGProfilbildet til silverProfilbildet til h_frodeProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til LamatryneProfilbildet til PhenrikProfilbildet til DrGeiger

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje