Profilbildet til SylvesterProfilbildet til babybooProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Kas=)Profilbildet til MehtevasProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Solros72Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til DorcasProfilbildet til virtuveProfilbildet til synnyProfilbildet til bakerProfilbildet til binittedal31Profilbildet til komigje69Profilbildet til 1randybugga
Profilbildet til miss76Profilbildet til silverProfilbildet til slaviProfilbildet til Roger84Profilbildet til line tvProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til sola50Profilbildet til JavhaxProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Solros72Profilbildet til TingTongProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til AinaCdProfilbildet til MissMProfilbildet til Søt.gutt:)

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje