Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Natasha93Profilbildet til solaProfilbildet til GoldenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Tyber30Profilbildet til YouwishProfilbildet til ElyProfilbildet til mark04Profilbildet til BabyWProfilbildet til RubberkingProfilbildet til TigerProfilbildet til snirlenProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til HexaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til kmfantProfilbildet til CleoProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til CindyCDProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Tyber30Profilbildet til MedusaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til AlekProfilbildet til soulofkitchen

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje