Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til halloisProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Caleron86Profilbildet til andy1988Profilbildet til staalmannenProfilbildet til miss76Profilbildet til AngelManProfilbildet til MedusaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til shado33Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til AndroidProfilbildet til Charles
Profilbildet til dia***Profilbildet til Nic94Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til someboyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til FreshnessProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til læremestervestfold

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje