Profilbildet til TommybProfilbildet til virtuveProfilbildet til talkmanProfilbildet til ErogenProfilbildet til jannis25Profilbildet til temptationProfilbildet til fadedProfilbildet til afrikarProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til chipProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til SvantepriProfilbildet til ZizouProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til dogbayProfilbildet til Azathoth
Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til DorransProfilbildet til CharlesProfilbildet til MissProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til runAProfilbildet til NyssaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til YouwishProfilbildet til AskimMannProfilbildet til NordJente90Profilbildet til mrroyalProfilbildet til johnrunProfilbildet til Dirty&Kinky

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje