Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til SKubrickProfilbildet til sisunorProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til i love boysProfilbildet til stuve92Profilbildet til SakoProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Haakon92Profilbildet til latex66Profilbildet til DrulProfilbildet til ErogenProfilbildet til kmfant
Profilbildet til Niko9Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til KvastenProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til j18elverumProfilbildet til ReidarProfilbildet til PlatinumProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til knny88Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Ready4funProfilbildet til kajabi

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje