Profilbildet til dogbayProfilbildet til bakerProfilbildet til Klara31Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til foresterProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ValeriaProfilbildet til @nn@Profilbildet til Trappani89Profilbildet til zailo
Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Angel84Profilbildet til xtrProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til KvinnenProfilbildet til ToyenProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Tara84

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje