Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til xdresserProfilbildet til afrikarProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Par på camProfilbildet til AndyrjProfilbildet til johnrunProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SupermannProfilbildet til orphansProfilbildet til ole322Profilbildet til virtuveProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til naitsProfilbildet til Fotballgutten
Profilbildet til AmpriProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ingoladProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til mizzyProfilbildet til Floppa1Profilbildet til AndyrjProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til mark04Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til BadboyProfilbildet til BDSM-Vesterålen

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje