Profilbildet til par_30Profilbildet til kastrdProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Nic94Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til MatteStProfilbildet til bad666boy
Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til zethProfilbildet til LåtteProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til CindyCDProfilbildet til nelg90Profilbildet til trisvikProfilbildet til solaProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til latexthingProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til BDSM-Vesterålen

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje