Profilbildet til BottomProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til troendern93Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til bby123Profilbildet til joniProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til elghodeProfilbildet til RogermadsProfilbildet til PhenrikProfilbildet til pierceddickProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ZizouProfilbildet til bbck osloProfilbildet til moss73
Profilbildet til AvalonProfilbildet til xtrProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til sanjaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til pytagorasProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til ArielProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til SvantepriProfilbildet til IronheartProfilbildet til kaiasoProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Skeva91

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje