Profilbildet til vesle 43Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til 2KosProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til JimBodenProfilbildet til ballderProfilbildet til shinY_Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til yanaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til vårkåtProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til runAProfilbildet til DrulProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MedusaProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til englevingerProfilbildet til Lica89Profilbildet til maler.nProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til guttenProfilbildet til Jan46Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til CharlieBoy

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje