Profilbildet til MrVoldProfilbildet til MedusaProfilbildet til bakerProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til NinnaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til fintparProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Per SProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til NeonProfilbildet til Suss
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SarlimeProfilbildet til orro75Profilbildet til orphansProfilbildet til sluggernProfilbildet til toro60Profilbildet til JontassProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Torill1979Profilbildet til NiceManTr.heim

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje