Profilbildet til L_KProfilbildet til Sonny55Profilbildet til LeticiaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til fintparProfilbildet til burndocProfilbildet til JærguttenProfilbildet til plusSProfilbildet til losamantesProfilbildet til IrenProfilbildet til SvetikProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til ZaxProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til vickycdProfilbildet til pvclove
Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til norseman9Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til LåtteProfilbildet til LatexleahProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SvantepriProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til nina1992Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til BillProfilbildet til petrus1956Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Modesty56Profilbildet til slank leken mann bærum

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje