Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Modesty56Profilbildet til MandrakeProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til SherylProfilbildet til Justin
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til HebroProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til MidasProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til chipProfilbildet til MaykieProfilbildet til maler.nProfilbildet til HommeProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til dp72

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje