Profilbildet til OsloG21Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til coolchic101Profilbildet til freezinProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til runAProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Osl38Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Thea92Profilbildet til spruksProfilbildet til shafty
Profilbildet til petzlProfilbildet til leandroProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til KongenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til jenandProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til gameroslProfilbildet til Lenemor

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje