Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til jonas93Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til sweden boyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til JavhaxProfilbildet til AlexsProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til freezinProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Botanical
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til OsloG21Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til komigje69Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til binittedal31Profilbildet til wille455Profilbildet til HardRockProfilbildet til norseman9Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til moss73Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Mikkel82

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje