Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MartinosloProfilbildet til RosjerProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til sweettortureProfilbildet til DrulProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til PlatinumProfilbildet til faithProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til godheksa
Profilbildet til dp72Profilbildet til gameroslProfilbildet til ManimalProfilbildet til HazeProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til par_30Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til superteddProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til miss76

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje