Profilbildet til Just4youProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Kalle2Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til mrroyalProfilbildet til runAProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til akane21
Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til elghodeProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til StaaleProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til 59modellProfilbildet til CulprateProfilbildet til karlaaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til pytagorasProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til afrikarProfilbildet til TingTong

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje