Profilbildet til ElinesProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til DrYvilProfilbildet til binittedal31Profilbildet til AndyrjProfilbildet til bunnyProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til leandroProfilbildet til LærerenProfilbildet til søker sexProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til freaky2Profilbildet til Helene89Profilbildet til ToremannProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til AnetteleProfilbildet til AyakachanProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Dionysus

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje