Profilbildet til ErogenProfilbildet til AlekProfilbildet til TengilProfilbildet til Androx0Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til NordlandProfilbildet til KaisaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Per SProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Angel4uProfilbildet til BistvgProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til KennethR88
Profilbildet til LizzyProfilbildet til sølProfilbildet til virtuveProfilbildet til angelica96Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til monique tvProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til jenandProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til oslokosProfilbildet til godheksaProfilbildet til Andyrj

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje