Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Reisende40Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Leto78Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SylvesterProfilbildet til OdinProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til AndiiProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til naitsProfilbildet til toro60Profilbildet til Olavsen
Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til NåProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til sluggernProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til akane21Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til CulprateProfilbildet til RonnProfilbildet til BjornchProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AlexanderProfilbildet til xdresserProfilbildet til SpindelProfilbildet til subtrollet71

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje