Profilbildet til Alexander44Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til VildeeeProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til shado33Profilbildet til KWGProfilbildet til Flekka18Profilbildet til KaisaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til EscobarProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Klara31Profilbildet til JaNuS
Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til ExosProfilbildet til Helene89Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Per SProfilbildet til hattifnattene00

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje