Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til sweettortureProfilbildet til AlesioProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til GoldenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til HommeProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Anne72Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til shivaProfilbildet til shinY_Profilbildet til Joey77
Profilbildet til TigerProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til OralProfilbildet til NannaProfilbildet til Lars80Profilbildet til freezinProfilbildet til Telemann88Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til BergenoProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til bunnyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ElyProfilbildet til temptationProfilbildet til EmmelieKK

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje