Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til ani5Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til AnetteleProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til TabbeProfilbildet til NyssaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Toralf_89
Profilbildet til faithProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til par3427Profilbildet til UerfarenProfilbildet til IngegardProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til L_KProfilbildet til chipProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til SKubrickProfilbildet til blaithin

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje