Profilbildet til Handyman40Profilbildet til TheRose49Profilbildet til JimBodenProfilbildet til simonaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til C.lop14Profilbildet til foresterProfilbildet til leandroProfilbildet til BecksProfilbildet til SigvegalProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ninatvProfilbildet til SarlimeProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til GeeFunk
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til AndroidProfilbildet til IngunnProfilbildet til Slappen72Profilbildet til buskerudProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til trisvikProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SamehadaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til maler.n

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje