Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til yanaProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til AskimMannProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til apeeassProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til BottomProfilbildet til RosjerProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Zizou
Profilbildet til NyssaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til kjelli77Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til EspenProfilbildet til xantippeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til englevingerProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Hulder1Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til KennethR88Profilbildet til MortenB

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 54 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 54 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje