Profilbildet til MM77Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ballderProfilbildet til LilliMyProfilbildet til TingTongProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Lill17Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Plu2Profilbildet til ExodiaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til HexaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til JosepProfilbildet til 59modell
Profilbildet til gameroslProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til BrumProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til troendern93Profilbildet til Handyman31Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til bakerProfilbildet til TorolavProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Karlsen20m

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 11 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje