Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Thea92Profilbildet til SiljeProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til @nn@Profilbildet til Huldra89Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Lill17Profilbildet til Torill1979Profilbildet til CharlesProfilbildet til Medusa
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til DorransProfilbildet til MidasProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til XL KukkProfilbildet til angelica96Profilbildet til sweden boyProfilbildet til henrkjarProfilbildet til MariusProfilbildet til Dodraugen

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 14 timer, 43 minutter siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje