Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ErogenProfilbildet til Natasha93Profilbildet til OsloG21Profilbildet til poffenProfilbildet til Handyman31Profilbildet til julieProfilbildet til DrulProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til pitt76
Profilbildet til MortenBProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til KaisaProfilbildet til XenaProfilbildet til Singel49Profilbildet til Mass SageProfilbildet til jonas93Profilbildet til KvastenProfilbildet til kennethProfilbildet til Per SProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til JavhaxProfilbildet til uzi69

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 dager, 16 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje