Profilbildet til BjornchProfilbildet til shinY_Profilbildet til Plu2Profilbildet til bait69Profilbildet til mizzyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til regntøymannProfilbildet til ArielProfilbildet til sverre89Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til AsveigProfilbildet til binittedal31Profilbildet til TommybProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til jeanettek
Profilbildet til Crazy92Profilbildet til BiparProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til SammiProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til GogT1971Profilbildet til NettstedetProfilbildet til LeticiaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til ZaxProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til LilleKee

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kristiansen

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje