Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til No StringsProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til bakerProfilbildet til Leto78Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til ChrisCProfilbildet til LissaProfilbildet til windel999Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MidasProfilbildet til slavi
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Lica89Profilbildet til ArousalProfilbildet til Cato1977Profilbildet til MaykieProfilbildet til akane21Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Latex50Profilbildet til bait69Profilbildet til runAProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til AlesioProfilbildet til CleoProfilbildet til AngelMan

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kristiansen

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje