Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til love one anotherProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BecksProfilbildet til engenanjaProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Latex44Profilbildet til MsSeductive6818
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ChrisCProfilbildet til søker sexProfilbildet til mark04Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til sisunorProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til dogbayProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Helene89Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til zailo

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kristiansen

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje