Profilbildet til lovebbwProfilbildet til OralProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SiljeProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til MedusaProfilbildet til poffenProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til ElleseusProfilbildet til HexaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Lica89Profilbildet til temptationProfilbildet til LizzyProfilbildet til LærerenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til LululuuProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Caleron86Profilbildet til mrtoreProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Haakon92Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Strazo

Kristiansen

@kristiansen
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kristiansen:Disse profilene har Kristiansen besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kristiansen

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje